Brannmannkostymer – ikke lenger forbeholdt karneval

De aller fleste vet at barn, og kanskje spesielt gutter, er fascinert av brannkonstabler. Brannbiler er en sikker vinner i leketøyskassa, Brannmann Sam spilles om og om igjen på TV-en og brannmannkostyme er det selvsagte valget ved karneval eller Halloween. Brannmannkostymer har imidlertid fått et nytt bruksområde.images

Hvis man tenker tilbake på barndommen, husker man gjerne hvor fascinert man var av brannmenn. Man så på brannmenn som uovervinnelige skapninger som kunne gå inn i brennende hus og redde livet til andre mennesker. Nesten som Supermann. Dette inntrykket ble gjerne forsterket av leketøy som brannbiler og heisekraner, noe som fantes i de aller fleste hjem. I tillegg til å leke med brannbiler inne var det dessuten lagt opp til å leke brannmann ute. Flere gutter, og jenter, har nok latet som at de har slukket brann med vannslangen i hagen, eller klatret opp i trær for å “redde” en stakkars katt. Det er dermed ikke rart at barn gjerne ønsker å kle seg opp som sine store idoler ved karneval og Halloween – de ønsker å være brannmenn eller -kvinner.

Brannmannkostymer er imidlertid ikke kun forbeholdt karneval. Mens barn ser på brannkonstabler som helter, ser voksne kvinner gjerne på brannmenn som barske menn. Det er ikke til å stikke under en stol at mange kvinner liker macho menn, og brannmenn må nødvendigvis være sterke og i god fysisk form. Det er dessuten noe ekstra tiltalende med folk som vier livet sitt til å redde andre. At brannmenn er ettertraktet blant kvinnene er dermed ikke noen stor overraskelse. Siden menn gjerne liker kvinner som kler seg som sykesøstre på soverommet, er det bare rimelig å tenke seg at kvinner ønsker menn som kler seg som barske brannmenn. Ved å ha på seg en brannmanndrakt på soverommet, kan man til en stor grad krydre sex-livet.

ADD YOUR COMMENT