Gaveideer til brannmenn

Mange som har en brannmann i familien lurer på hva som passer å kjøpe til en brannmann til jul, bursdag, eller annen høytidelig anledning. Her kommer noen tips som letter byrden litt, og hjelper deg å finne akkurat den gaven som vil få brannmannen i ditt liv i godt humør.

En brann-nisse er en kjempegod idé til en hver tid, men kanskje spesielt når det er jul, selvfølgelig. En stor brann-nisse som man kan sette i hagen er aller best, det minner jo alle om familiens tilknytning til brannslokning og det arbeidet den modige brannmannen gjør hver dag. Få tak i en brannisse med et smittsomt smil og en brannslange rundt nakken og skuldrene, så har du virkelig gjort et kupp!fireman-with-fire-truck-in-prescribed-fire-burns-marsh-action-725x483

En litt mer seriøs og nyttig gave er en redningskniv. Alle brannmenn trenger selvfølgelig å ha med seg en god kniv når de er ute på et viktig oppdrag. En spesiell redningskniv med en krokskjærer er aller best, denne kan for eksempel brukes til å skjære gjennom setebelter og klesplagg når man skal få ut en sjåfør eller passasjer av bilen etter en ulykke.

En rull til å oppbevare viktig verktøy i er også en god idé til en brannmann. Spesielt kult blir det hvis den rullen er laget av materiale fra en brannslange, og en slik rull kan du faktisk få kjøpt på nettet nå. Ikke koster det så mye heller.

Den siste ideen til en gave til brannmannen som har alt, er mansjettknapper, som strengt tatt er en god idé som gave, til de aller fleste voksne menn. Men her må du ikke gi hvilke som helst mansjettknapper, de skal selvfølgelig ha et motiv som er relatert til brannvesenet og dets virke. Brannbil, brannslange, brannøks, du kan bestille knapper med nesten hvilket som helst motiv som du og han måtte ønske.