Det finnes en rekke gode grunner til å velge å bli brannkonstabel. Den mest åpenbare av disse er selvfølgelig at man får muligheten til å redde liv, og utgjøre en forskjell i andres liv. De aller fleste ønsker vel å hjelpe andre mennesker, og som brannkonstabel er dette en del av jobben. Det finnes imidlertid flere andre gode grunner til å velge dette yrket.firefighter-848346_960_720

En av de viktigste fordelene med å velge å bli brannkonstabel er at man blir del av et team-basert arbeidsmiljø. Man jobber tett sammen med andre for å redde liv, og i nødssituasjoner er man avhengig av at brannmennene passer på hverandre. Som brannkonstabel vet du dermed alltid at noen er der og sørger for sikkerheten din. Det er dessuten ofte slik at man både spiser og sover på arbeidsplassen, så man tilbringer mye tid sammen med kolleger. Dette gir en flott mulighet til å knytte seg til andre, og resulterer i et tett fellesskap.

Yrket er veldig allsidig, og inkluderer alt fra å redde folk ut fra brennende hus, assistere ved trafikkulykker eller hjelpe livredde katter ned fra trær. Jobben er fysisk krevende, og foregår i første rekke utenfor, noe som gjør at den passer svært godt for aktive mennesker som ikke liker å være fastlåst til et skrivebord. Jobben gjør det dessuten nødvendig å holde seg i god form, noe som gir store fordeler også i hverdagen. Hvis du lurer på om du vil bli brannkonstabel kan du prøve deg på spilleautomaten “The Heat is on” hos RubyFortune casino og se om du takler spenningen.

brannkonstabel trengs overalt, i hele landet. De trengs både i store byer, små tettsteder og på sjøen. Dermed har man stor grad av frihet når det gjelder bosted. Det er dessuten slik at det er stor etterspørsel etter brannmenn, slik at man er sikret en trygg jobb. Lønnsbetingelsene er dessuten svært gode. Som brannmann kan man gå av med full person som 57-åring, det vil si 10 år før vanlig pensjonsalder.